Wie is ITIW

Jaap Velserboer

Jaap is kunstenaar en curator en ziet het als zijn taak om de rol die hedendaagse beeldende kunst speelt in de samenleving te onderzoeken. Voor ‘werken’ zet hij zich met al zijn enthousiasme, kennis en netwerk in als curator en inspirator.

Pam Toonen

Met haar wortels in de IJmond is Pam nu een Amsterdammer, en curator en collectiebeheerder bij het Amsterdam Light festival. Pam is de voorzitter van het Instituut, en door haar ervaring met kunst, kunstenaars en kunstprojecten in onze regio, is ze een bron van slimme adviezen en goede ideeën over waanzin en toepassing.

Mark van der Jagt

Mark is een ervaren organisator in de sport en cultuur. Hij staat voor vernieuwing en maatschappelijke betrokkenheid, en draagt graag zijn creatieve steentje bij aan dit initiatief, als secretaris van Stichting ITIW.

Bert Maas

Als oud-directeur van verschillende scholen is Bert gewend om een zootje jonge breinen bij elkaar te houden. Hij houdt alles in de gaten, bewaart het overzicht en de controle, over de financien, want in de vrije creatie van de toegepaste integrale waanzin, zijn de financien een aspect om strakke controle over te houden. Bert is een penningmeester met een warm hart voor de kunst, en een integraal overzicht over het gehele instituut.

Annabel Aardenburg

Als voorzitter van de broedplaats Broedmachine is Annabel altijd in om meer kunst en creativiteit naar Beverwijk te brengen. Meer creatie is meer beter. Annabel is als projectmanager betrokken bij de kunstmanifestatie werken, in de achtertuin van de Broedmachine.

Tim de Rudder

Tim is als planoloog gedreven door verbetering, lange termijn oplossingen en samenwerking. Hij kijkt naar integrale oplossingen. Strategisch advies, proces-/projectmanagement. Knoopdoorhakker. Vooruitkijker. Verbinder. Erelid van het instituut.

Instituut voor Toegepaste Integrale Waanzin
Parallelweg 7, Beverwijk
info@broedmachine.cc