deelnemende bedrijven kunstmanifestatie

Deelnemende bedrijven aan de kunstmanifestatie

In ons eerste project, de kunstmanifestatie ‘werken’ op het bedrijventerrein Business Docks Wijckermeer, hebben we twee soorten partners. Er zijn partners die helpen financieren, en lokale partners, op het bedrijventerrein zelf, die een kunstenaar adopteren. We noemen ze deelnemers. De deelnemers doen allemaal waar zij goed in zijn; Monique regelt, Sixtyseven communiceert en SB groep verzekert. De kunstenaars maken kunst, dat is waar zij goed in zijn. Als we onze sterke punten verenigen zijn we tenslotte allemaal op ons best.

Het bijzondere aan Business Docks Wijckermeer is dat er zo veel verschillende soorten bedrijven zijn. In een aantal kunstwerken kan je de materialen van de deelnemers terug zien komen. Zo is er plaatmateriaal van BLOK, heerlijk eten of een partytent van Partysupport, en kan je de weg vinden met bedrukte bordjes en wegwijzers van CompuColor. Er zijn ook bedrijven die juist geweldige locaties voor onze kunstenaars hebben, zoals Beverborgh, C. Nelis Bouw en Schavemaker Transport. Zo laten we door onze kunst het ondernemerschap van Beverwijk zien. Lekker praktisch, lekker Beverwijks, maar dan vanuit het perspectief van de kunstenaar.

Wil jouw bedrijf ook mee doen met de kunstmanifestatie? De kunstenaars beginnen pas op 1 september met bouwen, dus het kan nog! Mail met annabel@annna.nl en we bellen je!