Kunstmanifestatie in tijden van Corona

In oktober organiseren wij een kunstmanifestatie in Beverwijk, waarbij we kunstenaars aan bedrijven op het industrieterrein koppelen. Dit is de tijd dat we op zoek zouden moeten gaan naar de deelnemende bedrijven. Maar de hele wereld ziet er anders uit dan toen we dit project begonnen.

Willen bedrijven nog mee doen aan een kunstmanifestatie? Of is dit een onderwerp waar hun hoofd nu echt niet naar staat? De transformatie van het industrieterrein is nu echt geen prioriteit bij de meeste mensen.

Of is dit nu juist de tijd waarin behoefte is aan kunst? Het is in ieder geval het moment voor kunstenaars om hun perspectief op de wereld te laten zien. Zoals fotograaf Lizzy Tardy hierboven doet. Zij kijken met een andere blik, en komen tot een diepere laag, door kunst en creativiteit.

In oktober zijn we waarschijnlijk wel toe aan iets leuks! We kunnen vast iets vrolijks gebruiken, en we hebben al helemaal iets moois nodig om mensen naar het bedrijventerrein te trekken! Doet u ook mee? Mail met info@broedmachine.cc.

4 Replies to “Kunstmanifestatie in tijden van Corona”

  1. Graag zouden wij wat meer informatie willen over de manifestatie , wij zitten in een bedrijfsverzamelgebouw

  2. Wij zijn een co working en co learning werkplek voor vrouwen en zoude het leuk vinden om deel te nemen aan deze manifestatie. ( liefst een kunstenares)

    1. Ja ik snap het, een kunstenares zou natuurlijk heel goed passen. We gaan je bellen!

Comments are closed.