Vrijwilligers kunstmanifestatie WERKEN

Inmiddels hebben wij geen vrijwilligers meer nodig ivm de nieuwe corona maatregelen!

Voor de kunstmanifestatie WERKEN is een VULKAAN herrezen uit de Beverwijkse klei, staan er kunstkijkers op de Zuiderkade, zit er een kunstenaar op de kop van de haven, hangt er een werk aan de containerkraan en wordt het hele industrieterrein voorzien van een gezellig kanten randje.

Wil je helpen tussen 8 en 18 oktober om dit evenement tot een succes te maken? We hebben een aantal vrijwilligers nodig! Wil je mee helpen het verkeer rond de VULKAAN begeleiden, vragen te beantwoorden en af en toe rondjes fietsen om koffie en koekjes langs te brengen brengen bij Simone of lichtjes aan te zetten bij Bethany? Wil je kinderspeurtochten uitdelen en/of filmpjes maken voor onze soocial media? Meld je hier aan!

Er zijn twee groepjes per dag, één van 12.00 tot 17.00 en één van 17.00 tot 21.00. Wij zorgen voor lunch en koffie voor het vroege duo, en voor diner en koffie voor de avondgroep. Je werkt met minimaal twee vrijwilligers, de Broedmachine crew en de organisatoren van de kunstmanifestatie. Als het regent hebben we een patytent, en altijd muziek, koffie, thee en koekjes!

Samen maken we er iets gezelligs van! Meld je aan via deze link: https://datumprikker.nl/p6x6veb9qg97b27i