Wat is de kunstmanifestatie en hoe kan ik die bezoeken?

Wat is de kunstmanifestatie precies? Het Instituut voor Toegepaste Integrale Waanzin heeft vijf kunstenaars uitgenodigd om een kunstwerk te maken, en door middel van kunst hun perspectief te laten zien op Beverwijk Business Docks Wijckermeer. Lees hier meer over de kunstenaars en hun werk >

De kunstmanifestatie is gratis te bezoeken en is open van 8-18 oktober, van 12.00 tot 20.00 elke dag. Op deze dagen en tijden kan je de kunstmanifestatie bezoeken. Ook al is de week van de industriecultuur geannuleerd, en hebben we geen rondleidingen of activiteiten meer, de kunstwerken staan er nog steeds!

Kunstenaar Simone de Groot zal vanaf 15 oktober niet meer live op locatie aanwezig zijn, u kan dit werk zelf uitvoeren door op een bankje aan de kop van de haven naar het water te staren.

De kunstwerken staan op de Zuiderkade, de kop van de haven en de Parallelweg, allemaal op loop- of fietsafstand van elkaar. Alles is buiten. Let op dat je 1,5 meter afstand houdt van je mede-bezoekers!

Klik op de kaart om de locaties van de kunstwerken te zien! Bij de VULKAAN, op Parallelweg 29 hangt een kastje met papieren kaartjes en kinderspeurtochten.

Heb je nog vragen? Stuur ze naar annabel@annna.nl !